Amazon Quiz Daily 2020

Amazon Quiz Today Answers : Win ₹20000 Pay Balance

Amazon Quiz Today’s Answers added for 14th May 2020. Play Amazon Quiz on Amazon App and win ₹20000 Pay balance.

Submit your answers on Amazon App between 8AM to 12PM and be a luckey user to win Sony Headphones Quiz.

Contents

Amazon Quiz Answers Today : Win ₹20000 Pay Balance

Q1. In the television Sitcom Friends, Ursula was a twin sister of which character?
Ans- Phoebe

Q2. During the lock-down, which celebrated author is reading a series of short stories on AIR titled ‘Bonding Over the Radio‘ ?
Ans- Ruskin Bond

Q3. What is the name of the multimedia guide on COVID-19 launched by the Union Health Minister?
Ans- COVID Katha

Buy Grocery @Amazon. in Free Delivery Availabe

Q4. Blue, yellow, black, green and red – these colours appear on the logo of which of the following?
Ans- Olymplc Games

Q5. Which three nations will co-host the men’s 2026 FIFA World Cup?
Ans- USA, Canada, Mexico


Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 13th May 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Prices.

How To Play Amazon Quiz Daily ?

Amazon Quiz Available On Amazon App – So You have to Download The App First From Google Play Store:
Download Now

  1. Now Just Open The Amazon App & Login Your Account
  2. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :
    Go to offer page
  3. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button Amazon Quiz Answers – Today’s Answer Of Armani Exchange Watch
  4. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time, You have to Give Right Answers To All these Questions
  5. After Giving Right Amazon Quiz Answers today You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
  6. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something

Nokia 7.2 Smartphone Quiz Answers [13th May 2020]

Q1. Which mountain peak, 3rd highest in the world, is reported to be visible these days from Siliguri in West Bengal?
Answer is – Kanchenjunga

Q2. To raise money for COVID-19 relief, which former cricketer is auctioning his bat used during the highest successful run chase in an ODI?
Answer is – Herschelle Gibbs

Q3. What is the name of Elon Musk’s newborn son?
Answer is – X/EA-12

Q4. Chakhao, which recently got its GI tag, is a type of aromatic black rice grown in which Indian state?
Answer is – Manipur

Q5. Which country recently launched its first military satellite called Noor 1?
Answer is – Iran

Armani Exchange Watch Quiz Answers [12th May 2020]

Q1. Which famous lawyer and activist born on 6th May chaired a commission to act as a counter to the British Simon Commission?

Answer is – Motilal Nehru

Q2. Which famous rock band was named after a slang term used by Allied pilots in WWII to describe strange flying objects?

Answer is – Foo Fighters

Q3. Which Amazon Prime series is based on the lives of four friends- Damini, Siddhi, Umang and Anjana?

Answer is – Four More Shots Please!

Q4. Which of these days is observed on 8th May- the birthday of Henry Dunant?

Answer is – World Red Cross Day

Q5. Which of these softwares is a digital collection management system for Indian museums?

Answer is – JATAN

Rs. 50,000 Pay Balance Quiz Answer [11th May 2020]

Q1. Which of these companies has recently announced that they would start making hand and surface sanitizers under the Viroprotek brand?
Answer is : Asian Paints

Q2. The San Francisco Conference, which is celebrating its 75th Anniversary, is considered as the birthplace of which organisation?
Answer is : United Nations

Q3. India lost its top rank in ICC Test team rankings to which nation on May 1, 2020?
Answer is : Australia

Q4. Advait Chandan is directing a Hindi movie starring Aamir Khan and Kareena Kapoor based on which famous Tom Hanks film?
Answer is : Forrest Gump

Q5. Which of these rulers born on 9th May participated in the famous Battle of Haldighati?
Answer is : Maharana Pratap

Samsung Galaxy M20 Quiz Answers [10th March 2020]

Q1. Which of these is a series of annual prizes awarded by Columbia University for journalism, letters, drama and music?

Answer is – Pulitzer

Q2. The saffron cultivated in which of these regions has recently received the GI (Geographical Indication) tag?

Answer is – Kashmir

Q3. Since 2016, the UN celebrates April 26 as the International _________ Disaster Remembrance Day. Fill in the blank.

Answer is – Chernobyl

Q4. Paatal Lok is an upcoming Amazon Prime series. It is made under whose production house?

Answer is – Anushka Sharma

Q5. Which renowned writer born on 7th May famously renounced his knighthood after the Jalianwala Bagh massacre?

Answer is – Rabindranath Tagore

Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers[9th May 2020]

Q1. ‘The Butterfly Nebula’, ‘Pillars of creation’, ’Jupiter’s Aurora’ are some of the pictures taken by which iconic 30 year old object?

Answer is – Hubble Telescope

Q2. Who received the National Film Award for Best Child Artist for the 1970 film ‘Mera Naam Joker’?

Answer is – Rishi Kapoor

Q3. Which organisation has developed a ventilator called VITAL for COVID-19 patients?

Answer is – NASA

Q4. Who had captained the Indian football team to victory in the 1962 Asian Games?

Answer is – Chuni Goswami

Q5. Which company is currently testing SpaceShipTwo – their reusable commercial spacecraft designed to carry eight people into space safely?

Answer is – Virgin Galactic

Apple Watch Series 5 Quiz Answers[9th May 2020]

Q1. Which western astrological star sign is represented by the twins Castor and Pollux?

Answer is – Gemini

Q2. For playing the lead character in which movie did Irrfan Khan win the National Film Award for Best Actor in 2012?

Answer is – Paan Singh Tomar

Q3. A venomous snake species recently found in Arunachal Pradesh has been named after which fictional character?

Answer is – Salazar Slytherin

Q4. Meteor Fireball 350 is a new product of which iconic bike manufacturer?

Answer is – Royal Enfield

Q5. In association with which organisation did WhatsApp recently introduce the ‘Together at Home’ series of stickers?

Answer is – WHO

Rs.10,000 Amazon Pay Balance Quiz[7th May 2020]

Q1. Which of the following movies starring Irrfan Khan won the Oscar for Best Picture?

Answer is – Slumdog Millionaire

Q2. The largest car making manufacturing plant in the world recently resumed operations in Wolfsburg, Germany. Which company operates it?

Answer is – Volkswagen

Q3. On 1st May 2020, which country reached the top of the ICC T20I rankings for the first time since the rankings were introduced?

Answer is – Australia

Q4. Which of these critically endangered animals was recently spotted at Kolkata ghats after almost 30 years?

Answer is – Gangetic Dolphin

Q5. How do we better know the viral meme where a group of Ghanian pallbearers can be seen dancing to the tune of Astronomia?

Answer is – Coffin dance

LG W30 Smartphone Quiz Answers[6th May 2020]

Q1. In BR Chopra’s Mahabharat, which very important character was played by Gufi Paintal?

Answer is – Shakuni

Q2. ‘Environment Protection for Improving Animal and Human Health’ was the 2020 theme for which day celebrated on April 28 every year?

Answer is – World Veterinary Day

Q3. Which company is building the Dragon spacecraft for NASA’s first manned US space mission in a decade?

Answer is – SpaceX

Q4. Which of these songs based on national integration was rehashed for

Answer is – Mile Sur Mera Tumhara

Q5. Which company has recently launched the DualSense controller for their gaming console?

Answer is – Sony

Canon M200 Mirrorless Camera Quiz Answers[5th May 2020]

Q1. Complete the title of this upcoming film: ’ ___________ in the Multiverse of Madness’

Ans is : Doctor Strange

Q2. Ironwoman athlete Candice Falzon is the wife of which Australian cricketer whose family videos have gone viral during the lockdown period?

Ans is : David Warner

Q3. Which of these television shows with Sarvadaman Banerjee playing the lead character is returning to small screens on DD National?

Ans is : Shri Krishna

Q4. ‘Made in India’ is a memoir of which famous Indian actor and model?

Ans is : Milind Soman

Q5.  Abhishek Tripathi- the Gram Sachiv, is the central character of which web series?

Ans is : Panchayat

₹50,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers[4th May 2020]

Q1. According to Forbes, what is the claim to fame of a certain eight-year-old boy named Ryan Kaji?

ans- Highest paid Youtuber

Q2. Mount Paektu is a sacred mountain in which country?

ans- North Korea

Q3. Which company recently provided 60 custom-built bike ambulances for COVID-19 patients in India?

ans- Hero Motocorp

Q4. Tianwen-1, meaning heavenly questions, is the first Mars exploration mission of which country?

ans- china

Q5. Sultan Qaboos bin Said, who recently passed away, was the longest-serving ruler of which country?

ans-Oman

Lenovo Legion Gaming Laptop Quiz Answers[2nd April 2020]

1) Which Indian organisation started the ‘Team Mask Force’ campaign to spread awareness about COVID-19?

answer is – BCCI

2) Princess Sofia of which country has recently undergone intensive online training to become a COVID-19 healthcare volunteer in her country?

answer is – Sweden

3) Patrick Star, Squidward Tentacles and Eugene Krabs are all characters in which animated series?

answer is – SpongeBob SquarePants

4) Which magazine celebrated Earth Day’s 50th anniversary with its first-ever flip-over issue?

answer is – National Geographic

5) As seen in a popular documentary, how do we better know a former zookeeper named Joe Exotic?

answer is – Tiger King

Sony Headphones Quiz [17th April 2020, 8AM to 12PM]

1) Which was the first side to beat India in the current edition of the World Test Championship?

Ans – New Zealand

2) ‘Unlimited food for education’ is the tagline of which NGO which has distributed more than 5000 grocery kits during the COVID- 19 crisis?

Ans – Akshaya Patra

3) Maidan is an upcoming biopic based on the life of which famous football coach?

Ans – Syed Abdul Rahim

4) April 10th, observed as World Homeopathy Day is the birthday of which famous German physician?

Ans – Dr. Samuel Hahnemann

5) The logo of which of these apps on the Google Play Store features a heart along with a tick symbol?

Ans – Aarogya Setu

50,000 Pay balance Quiz Answers[ 16th March 2020,8AM to 12PM ]

Question 1. Realme and Xiaomi’s smartphones will now use GPS technology NavIC offered by which organisation?

Answer is – ISRO

Question 2. Which of the following is currently the largest cricket stadium in the world and recently hosted US President Donald Trump?

Answer is – Sardar Patel Stadium

Question 3. Which pioneering businessman born on March 3rd, floated the Central India Spinning, Weaving, and Manufacturing Company in Nagpur?

Answer is – Jamsetji Tata

Question 4. Which director of several Bollywood blockbusters is also the director of the Amazon Prime series ‘The Forgotten Army’?

Answer is – Kabir Khan

Question 5. Who among these extended his unbeaten start to the season by claiming victory at the Dubai Open recently?

Answer is – Novak Djokovic

OnePlus 7T Pro Quiz Answers[15th March 2020,8AM to 12PM]

Question 1. Suella Braverman, an Indian-origin minister was recently sworn in as the Attorney General of which country?

Answer is : UK

Question 2. Which is the first Arab country to build a nuclear power plant?

Answer is : UAE

Question 3. According to the Hurun Global Rich List 2020, which Indian is the second youngest self made billionaire in the world?

Answer is : Ritesh Agarwal

Question 4. Which tech CEO has released a new EDM single called ‘Don’t Doubt ur Vibe’?

Answer is : Elon Musk

Question 5. Which of these characters would NOT feature in the upcoming Rohit Shetty movie Sooryavanshi?

Answer is : Chulbul Pandey


Win Samsung Galaxy S20 Quiz Answers[12th March 2020,8AM to 12PM]

Question 1. Which of these is a zoom features in the Galaxy S20’s camera – which lets you zoom at far-away objects?

Answer is – Space zoom

Question 2. ______ is a feature on the Galaxy S20 which can turn any frame of an 8K video shot on Galaxy S20 into a 33MP picture. What is it called?

Answer is – 8K Video snap

Question 3. Galaxy S20 Ultra comes with a battery capacity of?

Answer is – 5000 mAh

Question 4. Galaxy S20 Ultra has a __MP primary rear camera?

Answer is – 108MP

Question 5. Samsung S20 has refresh rate of 120Hz. The main advantage of high refresh rate in a phone is that it results in a smoother picture

Answer is – True

Win LG W30 Pro Quiz Answers[11th March 2020, 8AM to 12PM]

Question1. Taika Waititi recently made history as the first person from which ethnicity to win an Oscar, as he won for Best Adapted Screenplay?

ans- Maori

Question2. The very popular play Piya Behrupiya directed by Atul Kumar is an adaptation of which Shakespeare work?

ans- Twelfth Night

Question3. Mom and Dad have four daughters, and each daughter has one brother. How many people are there in the family?

ans- Seven

Question4. Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?

ans- ISRO

Question5. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?

ans- X Men

Canon M200 Mirrorless Camera Quiz Answers[10th March 2020, 8AM to 12PM]

Question 1. Which of these words can not be formed using only the first line of letters on your computer keyboard?

Answer is – Keyboard

Question 2. Which former Wimbledon champion is the current coach of Australian Open 2020 winner Novak Djokovic?

Answer is – Goran Ivanisevic

Question 3. Washing soda is the common name for which compound?

Answer is – Sodium carbonate

Question 4. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

Answer is – 1 million

Question 5. Who recently broke Alok Kapali’s record of being the youngest to take a Test match hat-trick?

Answer is – Naseem Shah

15000 Amazon pay Quiz Answers[9th March 2020, 8AM to 12PM]

Question 1 –
In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

Answer is – Zambia

Question 2 –
Former French open champion Carlos Moya is the coach of which famous tennis player?

Answer is – Rafael Nadal

Question 3 –
The latest book in the Asterix series is – Asterix and the _____ ______. (Fill in the blanks)

Answer is – Chieftain’s Daughter

Question 4 –
Marcelo Rebelo de Sousa who arrived in India on 13th February is the President of which country?

Answer is – Portugal

Question 5 –
In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Answer is – Norway

Poco F1 Quiz Answers[8th March 2020, 8AM To 12PM]

Question 1 – Which ground will host the final of the Women’s T20 World Cup 2020 today on the occasion of International woman’s day?

Answer is – MCG

Question 2 – In 2019, Jayshree Vyas became the first independent woman director appointed by which stock exchange?

Answer is – Bombay Stock Exchange

Question 3 – What is the capital of Norway?

Answer is – Oslo

Question 4 – The number ‘0’ does NOT have an equivalent in Roman numerals. (True or False)

Answer is – True

Question 5 – Parveena Ahanger who appeared on BBC’s 2019 list of 100 most inspiring woman is known as the Iron Lady of ___. Fill in the blanks

Answer is – Kashmir

Dyson Air Purifier Quiz Answers [7th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Dyson Air Purifier

Question 1. Rial is the official currency of ______. Fill in the blanks.

Answer is – Iran

Question 2. Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Answer is – Keoladeo National Park

Question 3. What is the chemical symbol of lead?

Answer is – Pb

Question 4. Wellington is the capital of which country?

Answer is – New Zealand

Question 5. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world. (True or False)

Answer is -FALSE

Sony Ps4 Quiz Answers [6th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Sony Ps4

Q1. Which plant was added to the Guinness Book of Records as
the fastest growing plant on earth?

Ans- Bamboo

Q2. In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a greencolored giant superhero. But what color was he meant to be originally?

Ans- Grey

Q3. Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

Ans- Africa

Q4. Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?

Ans- Finland

Q5. Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and
was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?

Ans- Sir Ben Kingsley

Rs 20000 Pay Balance Quiz Answers [5th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Rs 20000 Pay Balance

Q1- Who among these was NOT named in the Asia XI squad for a series to celebrate the 100th birth anniversary of Sheikh Mujibur Rahman?

Ans: Rohit Sharma


Q2- The foundation stone for the Army headquarters new building was recently laid. What has it been christened as?

Ans: Thal Sena Bhawan


Q3- @ gypsyking101 is the Instagram handle of which famous person currently in the news?

Ans: Tyson Fury


Q4- Which of these has been declared the theme for National Science Day 2020, by the government’s Department of Science & Technology?

Ans:  Women in Science


Q5- Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?

Ans: Dr. Rajendra Singh

Amazon Nokia 7.2 Smartphone Quiz Answers [4th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Nokia 7.2 Smartphone

Q1- Which famous basketball player nicknamed himself the ‘Black Mamba’ after watching Quentin Tarantino’s ‘Kill Bill’?

Ans: Kobe Bryant


Q2- US first lady Melania Trump, attended which of these classes at Sarvodaya Senior Secondary School in Delhi?


Ans: Happiness Class


Q3- On 25th February, India observed the first anniversary of which of these famous structures?

Ans: National War Memorial


Q4- Which of these comic book characters has been a guest of the Maharaja of Gaipajama?


Ans: Tintin


Q5- Which of these organisations declared 2020 as the ‘Year of the Nurse and Midwife’?


Ans: WHO

Armani Exchange Watch Answers [2nd March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Armani Exchange Watch

Q1-  What is the name of the app that helps writers to keep track of complex narratives, recently launched by Vikram Chandra?

Ans: Granthika


Q2- Which teams played in the finals of the ICC U-19 Cricket World Cup 2020?


Ans: Bangladesh and India


Q3- Which Premier League team has been banned from the UEFA Champions League for 2 seasons for failing to comply with Financial Fair Play regulations?


Ans: Manchester City


Q4- Which challenge became a viral sensation after a singer uploaded a collage of four images to her Instagram feed on January 21, 2020?


Ans: Dolly Parton Challenge


Q5-  Who shared the 2020 Laureus World Sportsman of the Year with Lewis Hamilton?


Ans: Lionel Messi

2 thoughts on “Amazon Quiz Today Answers : Win ₹20000 Pay Balance”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top